11:02

Polovinu ovog meseca neću raditi, jer me litero-igra vodi u Sloveniju, prvo na MENT festival u Ljubljani, gde ću kao Andrea Kane izveštavati za HellyCherry portal, a nakon toga, od osmog februara, biću deo Kavč Festivala kao Astor Lajka.

U svemu tome nema mesta za dispečovanje kamiona. Zato sam se prebacio na DD/MM/GGGG format beleženja datuma, kao i na satnicu od 24h, bez AM/PM obeležja. Iskreno se nadam da će biti mesta za pisanje objava u ovom dnevniku, za razliku od prethodna 2 dana koje sam proveo u montiranju novog videa za Jutjub kanal Sobakaista. Nadam se da ću do večeras objaviti video na kojem sam radio. Neću da kvarim, ali kompilacija je u pitanju, i bila je jako zabavna da se sastavi, iako tehnički zahtevna.

Sad se bacam u finalne rezove, a onda premijera – prvo za članove Internacionalnog fan kluba litero-igre Sobakaisti, a onda i za sve ostale na svetu.

15:54

Video se renderuje. Uvek mi se sviđala ta reč – renderovati.

Trajanje: 10.6 minuta
Naslov: Best of 2019.

Trebalo mi je oko 5 dana da izmontiram i sredim sve tako da budem zadovoljan rezultatom. Zapravo, mnogo sam više nego zadovoljan, sviđa mi se video, zaista me zabavlja da ga gledam, čak i posle 54.000 puta ponavljanja i proveravanja. Vredelo je truda, zaista. Već vidim u kom pravcu ću ići u budućnosti što se tiče video sadržaja. Želim da snimam klipove do 10 minuta u kojima ću se služiti montažnim postupcima i pripovedanjem kao Ramsker, jedan klinac iz Britanije kojeg sam pronašao na Jutjubu zbog njegovog video eseja o igrici “Night in the Woods”, na koju sam se primio prošle godine. Hoću da stvaram takve video klipove koji vas zasipaju sadržajem, sa mnoštvom referenci i fora koje nikome ne moraju da budu jasne. U to ime – jedan od njegovih skorašnjih videa:

Ramsker – Nostalgia in Video Games

16:05

Video je renderovan! Blagosloven bio novi kompjuter moje devojke i mogućnost da montiram na njemu dok ona nemirno spava nakon mučenja sa “Cubase” programom na njenom laptopu.

Video ću prvo podeliti sa članovima Internacionalnog fan kluba litero-igre Sobakaisti (dođavola, učlanite se više da ne moram da pišem ceo naziv iznova i iznova!), a onda i sa ostatkom sveta.

Naslovnica novog videa

This image has an empty alt attribute; its file name is Ko-fi_Logo_RGB_grey-1024x372.png
Zaposlite me preko Ko-fi platforme ili putem paypal.me/igrodrzac

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: February 4, 2020

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.