10:43

Јутро.

Није ли најбоље пробудити се са зором и одмах се бацити у авантуре? Јесте, јесте, зато је штета што сам устао у пола 9, а могао сам у 6, па да окопам мало земљу, пођубрим и намирим стоку док сунце не ухвати везу са небом.

Ја сам успешна петолетка – први пут да сам то рекао, али истина је. Утабао сам пут да будем одличан, сад само држим правац и корачам. У ранцу илегалне количине текста. У глави експлозивне направе. Среда за пример. Са оваквим данима бих могао да срастем.

Дневни поход је невелик, али садржајан. Идем по списку и решавам задатке.

11:16

Zakazan događaj za nedelju:

Слика може припадати текст који гласи „загабени горьи милановац 9. JAHYAP 2022. градски парк код фонтане програм: безбедан ваздух чиста животна средина здравле свих нас против рударена литилума за активизам модератор: лъубица драшовин- луневица говорници: бојан симишин -еко стража др александра булатовин TPH др мед. татјана милошевин -горьи милановац льилана браловин сувоборска звездана луковин- неваһани за неваде ватра вода ваздух земла“

Uvek dobro zezanje u Milanovcu!

12:24

Вест је да је умро младић, мојих година, чију поезију сада читам. У његовим стиховима препознајем своје дане.

Поштеђен сам патње, јер нисам га познавао, а не марим што сам донирао за његово лечење које му није спасило живот. Умро је Лука Курјачки, младић мојих година, са добрим презименом и још бољом поезијом. Ја сам остао далеко од његове смрти, али у виртуелном простору (мада не желим да га зовем тако), држим му свећу за покој душе, а дигитални восак капље на процесор и успорава рад оперативног система који га је надживео.

pornografska industrija
obasjava
moje sobe nepregledni svet-
van sobe sumnjivo je sunce

Песма: Najsrećnija noć

Жив сам, мада сам давно био код доктора да ми одобри овакав живот.
Жив сам, јер учим програмски језик Python.
Жив сам, иако ми и ваздух и вода прете.
Жив сам, па прижељкујем сусрете и нежности.
Жив сам, зато пишем, јер само ће то на крају остати.

Хајде, учи људе.

[…]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: January 5, 2022

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.