`23:23

данас ме ломи ова песма:

Канеа такође.

Недостаје му Ема. Мисли на њу док гледа како промиче лето на Руднику. Коначно је купио плочу Норе Џонс, ново издање, све уживо изведено – не зна се која је песма боља, али Кане чека I’ve got to see you again да припали цигарету. Зна, уверен је у истину: он је за све крив. И то може да си призна са ове дистанце.

Lajka vežba novu pesmu: 21 век – чекам ќо куче. To će se svirati na predstojećoj turneji, kad god ona bude bila.

A ja се мало ломим и око тога колико ми је паметан план за октобар. Да ли сам стварно жељан још академског знања? Јесам… знања никад доста, неће ми нашкодити да се школујем интересовањима. Превише пројектујем, већ се питам како ћу на предавања кад падне снег у Београду, љутим се на себе што сам пробушио гуму на бициклу, морам да имам алат, јер шта ако морам да стигнем на вежбе, а нема превоза?! Нека иде један по један корак.

нпр. први корак нека буде Фрушкогорски маратон.

možda nije tačan link, ovde ima samo letnji, a nema septembarski, no nije ni važno, jer suština je da ću sutra laganim trkom da obiđem Frušku Goru.

Zato treba zaspati, odmoriti se, sačekati jutro spreman i sa bratom rođenim u avanturu krenuti.

Србија вс Италија

Јесте ли читали најаву меча? наравно да нисте, јер немате ученика из Јапана који се јако ложи на одбојку и посебно воли српску репрезентацију.

Сумњао је да нова, подмлађена репрезентација Италије може да парира Орловима, али изгледа да Azura има шансе. Победили су Словенију 3:0 у сетовима, а то је, тврди он, велики успех. Можда ће сутрашњи меч бити изненађење за све.

Он је изабрао овај текст, иако није разумео 88% онога што је прочитао. Не знам откуд спортским новинарима потреба да овако митологизују најаве мечева. Као да сте у витешком роману.

reprezentacija Italije satkana uglavnom od momaka koji nasušno žele da se napokon nađu na glavnoj odbojkaškoj pozornici.

втф N.M.?

Али ајде, било је забавно, сат времена живота у посматрању како се његов тон мења и како од уверења да је Србија непобедива, долазимо до нервозног смеха и помирења – можда ће Италија ипак надмашити фаворите.

Јер Италијани имају Микелета.

levoruki primač servisa, Mikeleto.

Vižljast, izuzetne građe za odbojkaša, velikog raspona ruku, sa svega 19 godina, Mikeleto je sasvim sigurno budućnost svetske odbojke.

Нећу бити при пријемнику, па нећу пратити меч, али јавите шта се догодило.

Сада се одјављујем, са уверењем да ћу бити одличан од вечерас, па све до краја живота (о депресији следећи пут).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: September 17, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.