19:23

Овакве недеље се не виђају често.

да ли је то аутодеструкција или торта?

Размишљам да се уселим у неки од станова на Tatooine планети, колико сам само времена провео тамо у последња 3 дана.

Одавно нисам играо неку игру у мултиплејеру ове врсте: све са разговором и тактикама у презент континијусу. Имам на вези 2 саиграча, оба доживотна члана Интернационалног фан клуба литеро-игре Собакаисти, па је доживљај много бољи. Имам адреналин и жељу да пуцам. Зато и играм, сваког дана по минимум 2 сата, а данас, богме, већ сам на шестом сату.

Ништа друго ми се не ради и ништа не желим.

Знам да је све друго важније и једва чекам да кажем – не игра ми се више, боље је да радим нешто паметније, али за сада сам залепљен за екран и проводим време нишанећи противнике. Све за Галактичку републику!

Него, изашао је видео са Буквалистима. Звук није синхронизован, али је ужитак бољи ако не гледате видео. Барем се мени тако чини.

Уз видео и листе песама које смо поменули, препоруке за слушање.

Сутра је понедељак, а понедељком сам најбољи. Устаћу рано, наоштрен и натегнут као лук Вукија, улетећу у клинч са обавезама и пословима, бићу борац за Собакаисте.

Данас не. Данас најбоље што могу је да јурим резултат на планети у граду Џабе Хата.

Мој прјатељ и члан Интернационалног фан клуба литеро-игре Собакаисти са бројем 232323 се пита да ли ће једног дана зажалити због дана проведених за рачунаром, у виртуелном свету игара. Мислим да неће, барем то претпостављам на основу ТЕД говора Џејн Мекгонигел, која је у свом излагању поменула и истраживање које се тицало питања за чим жале људи на самртној постељи.

Ма јок, немамо за чиме да жалимо.

Зато у 20:00, враћам се на у борбене редове и настављам.

Сутра ћу бити много кориснији и бољи за све.


Elektronska pisma mogu da stignu baš na ovakav dan. Upišite se u našu dopisničku listu da biste otkrili da li je to istina.

Napolju je dubok sneg, pa je psima teže da pronađu po njuhu kvalitetan komad mesa. Bacite im kosku na ko-fi, i oni zaslužuju sreću.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: January 17, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.