9:59

Čas počinje za minut.

Koliko si brz? Šta sve možeš da napišeš za to vreme?

14:07

Очигледно не пуно тога…

Али довољно да бих рекао – ова среда је много боља од уторка! Данас сам успео да се натерам на вежбање. Још важније је што сам устао раније, око осам сати, како бих нахранио Текста.

Текст је мој пас.

Делим га са братаницом. У њеној верзији реалности, он се зове Шапица, али ја то никада нећу прихватити. Првобитно име му је било Флекица, кратко – Флека, како га је моја мајка назвала, но, Тара га је назвала Шапица и сада га тако ословљавам и ја. Ипак, када смо сами, само нас двојица, ја му се обраћам са текст, и чешкам га иза ушију када седне на команду “Место”.

Хоћете ли да видите мог пса? Ево једна фотка из архиве:

Ово је фотографија из дворишта. Исекао сам је из видеа који сам снимио када смо се Текст и ја играли. Фонт натписа је “Собакаисти” фонт који је направио Михаило Божовић као поклон за 4. рођендан литеро-игре. У будућности овај фонт ће бити познат као литеро-фонт или Soby font.

Након два успешна часа, спремам се за трећи. Имам довољно времена да урадим шпански и направим један квалитетан шејк. За данас сам испланирао да идем до библиотеке и узмем књиге са списка. Тиме сам спреман за зимско читање, јер су ми у поседња 2 дана поштом стигле 4 наручене књиге: Вивид, Уроша Ристановића; У таласима тела, Жељане Вуканац; Моја мама зна шта се дешава у градовима, Радмиле Петровић и Краљевачка панк хроника, Војкана Трифуновића.

Спреман сам и за апокалипсу, и за зиму.

Поготово ако буду имале све књиге са списка:

Списак је микс препорука и ископина са интернета.

Значи – спреман сам.

Сада следи воћни оброк и вежбање шпанског. Желим да следеће године у ово време будем на вишем нивоу шпанског, односно да могу да разговарам без устезања о темама као што су: храна, путовање, живот, време, књижевност…

Зато, морам да вежбам – минимум пола сата сваки дан.

Е да, спремам и нешто забавно за децембар, али то само за чланове фан клуба – јеби га.

Настављам са текстом касније, а ви гледајте шта ћете…


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: November 18, 2020

Comments

Интересный пост
_________________

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.