10:10

Čekam na čas, ali ne dangubim, jer ako oni kasne, ja sam ispred vremena, pa zato zatvaram prozore sa kraja, te mi je tekst od 12-og oktobra svež:

Još stariji je izveštaj sa sajma društvenih igara Essen Spiel 2022, na kome se predstavila i Srbija. Tekst za Pitchwise, plus prezentacija gilda koji su napravili srpski izdavački, a sve to iz oktobra.

12:51

ма није лако, али је јако.

У данашњих 1000 речи треба да стане почетак приче радног наслова “Сигнал”.

Jedino ograničenje jeste da Vaš rad (pesma, priča, dramska scena) ne prelazi 1.500 reči.

uputstvo na događaju Novembarski Orfisti

Pišem rad po narudžbini, a to je najbolje, jer imam jasan rok, kao i svest da će rad biti čitan i komentarisan, što znači da moram da se potrudim.

Ugrubo, to je priča o mladom kinologu koji saznaje da se u jednom zaseoku između Gornje i Donje Crnuće rodio dvoglavi pas. Odlučuje da ode na put, iako nije ljubitelj sela, niti seljaka (s razlogom, kako ćemo videti u priči). Zaselak je nepristupačan, a mladi kinolog je nestrpljiv, tako da se priča završava u kanalu, bez signala. E, sad je fora ispričati to na pravi način. Ovih dana čitam dosadan roman, pa uviđam kako ne treba. pokaži, nemoj da kazuješ. Stavi u akciju, ne u opis. Učini svet živim, a ne scenografijom.

naravno, time mogu da se bavim tek nakon što Masajuki-san i ja završimo analizu puta Srbije u evrointegracije.

14:24

што све може један човек за мање од 6 сати од када се пробудио!

16:30

ajde sad, kume, imaš 1h za bavljenje jednim zadatkom, a to je pisanje 1000 reči. ne moraš svih hiljadu, šta si se odmah uprpio, napiši koliko možeš, ali napiši kako treba.

štoperica kreće, udri!

[…]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: November 20, 2022

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.