21:40

yo, wac ap! tek tako sam se vratio iz mrtvih.

A, jesam vas prevario, a?! Jesam, jesam – šaljivdžija sam.

Hvala onima koji su mi poslali poruke pune saosećanja. Ne samo što neko mora da ispadne april’s fool, nego neko mora da i da pokaže da mu je stalo. Odigrali smo jednu simpatičnu, mini mnogoigru koje su članovi Internacionalnog fan kluba litero-igre Sobakaisti bili pošteđeni, jer sam ih obavestio da se radi o podvali.

Iznenadio me je broj poruka! To je svarno bilo ohrabrujuće. I saveti su bili na mestu. Neću deliti odsečke iz prepiske, ne samo zato što to smatram nepristojnim, već i zato što najbolje rečenice iz tih poruka čuvam ekskluzivno za članove fan kluba. Pred njima mogu da se hvalim, oni su, kao i ja – fanovi Sobakaista.

E, a znate šta još postoji na našoj ko-fi stranici? Tamo je i uporedna analiza između Kaneovog teksta objavljenog na portalu HellyCherry i onoga što sam poslao pod Kaneovim imenom. Hoćete da vidite kako urednička ruka kroji tekstove – evo vam primera! Sklon sam da pravim skandale, pa verujte da ne bih propustio ovu priliku i isprozivao urednika Heličerija, ali u ovom slučaju je on potpuno u pravu, pa nemam nikakvu zamerku i svojevoljno sam promenio sporna mesta u tekstu.

No, zbog toga moram da napišem i tekstove za Šta slušam, a šta mi se dešava, jer tu je meso/suština necenzurisana. Kaneu su već pretili, zastrašivali ga tužbom i batinama, ali Kane ne jebe živu silu. Šta njemu mogu organi reda, kad će ga svaki trajekt prebaciti u Italiju na samo jedan poziv.

Ovih dana, Kane mi je posebno drag. Zahvalan sam mu za neke od ljudi koje sam upoznao, kao i za putovanja na koja me je odveo. Hvala, Kane, brt moj.

Zahvaljujući Kaneu svi možemo da uživamo u najsvežijem hitu:

Šćepa Vragolan je objavio svoju prvu kompoziciju. Preko nje možete da se upoznate sa njegovim medicinskim kartonom iz kojeg ispadaju masni bitovi i delovi bicikle. Sve odsvirano od prirodne ruke, prirodnim putem.

Није фора

Поштовани љубитељи и саиграчи литеро-игре Собакаисти,

не берите бригу.

Никада нећу одустати, јер то би значило одустати од живота. Одложити контролер и предати се аутопилоту – никада!

Док је у мени овај софтвер, докле год ова глава ради довољно да може да производи приче, до тада ће бити и Собакаиста. Не знамо шта ће бити у будућности, јер да знам, свуда бих са ашовом ишао.

Собакаисти су ме лебом ранили, Собакаисти су ми ране повијали и сада ме воде напред. Срећан сам, у највећем комаду захваљујући Собакаистима. Сваки од њих, род да ми је рођени, нашао ми се када нисам имао коме да се обратим.

Из захвалности, нећу одустати.

Из ината – такође.

А највише из знатижеље. Једва чекам да видим шта ће следеће да се деси у литеро-игри.

Најискреније, не могу да ишчекам тренутак када ћемо бити синхронизовани и заједно играти мисије по целом свету. И радим на томе. Без шале.


Svaki mejl je od srca srcu.

Svaka koska hrani gladno pseto.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: April 2, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.