16:03

I don’t know anything

Музика појачана против кућног реда. Синоћ сам лежао у кревету, мокра клада у пепелу, а из депре ме је тргла прва песма са албума:

Дуго нисам чуо овај албум, а и Лејнов глас ми је недостајао. Тврдим: диже из летаргије настале пред осећајем немоћи, и слабости проузроковане претераним уносом шећера и још претеранијом мастурбацијом.

Још једна фаза, свестан сам. Овог пута сам је искористио на прави начин: отказане часове сам заменио читањем романа Sjećanje šume, Дамира Каракаша [provided by the member of The International Fan Club of Litero-Game Sobakaisti no. 0001]. Каква књига!

Волео бих да сам је прочитао пре него што сам гледао Каракашево гостовање код Агеласта. Или је можда боље овако, јер веровао сам свему што је написао од прве реченице, а овако бих се можда мало бранио, гурао бих у књигу своју реалност, док ме прича не би прогутала, а сирова емоција преврнула на поставу. SPOJLER! када отац призна сину… ма нећу ништа да причам. Нека! да не утичем, јер на ову књигу свако треба да наиђе сам, како год му она дошла у руке.

Пре ње, читао сам само Blue Moon, и нисам био нешто одушевљен, мада ми је прича ишла лако и за кратко време сам је прочитао, изненађен изненадним упливом историје и мртвих тела која се у камионима возе кроз град под главним јунаком, загледаним кроз прозор у некој загребачкој вишеспратници. Но сада, након ове књиге, па и оног разговора с Галебом, желим да прочитам све, а волео бих да почнем од прве књиге – путописа Bosanci su dobri ljudi (1999). Видећемо како Милановачка библиотека стоји са Каракашем…

Elem, човек се учи док је жив, па ћу и ја тако. Жив сам, на две ноге, иако 65% времена у седећем положају. Заорао сам дубоко и сад гурам пуном снагом, а померам се све по центиметар. и то је у реду. Ипак, сложио сам приоритете, коначно знам којим редоследом ћу да радим, па треба нагласити да су ми Собакаисти тренутно други на листи приоритета.

Прво је прво. али то само за чланове фан клуба, ускоро.

[u prvoj verziji text je sadržao naslov koji je prioritet na listi, ali ga je Igrodržitelj dodatnom intervencijom uklonio iz text]

Што се тиче учења, за 35 минута имам курс како да будем бољи професор на платформи која ми узима 18% од сваког мог зарађеног долара, зато треба се подсетити једног едукативног мима:

аутор од раније познат Собакаистима

а ви како ‘те?

u svakom od nas po jedan hitler koji gladi brkove u gaćama i misli: pobijte ih sve.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: April 21, 2022

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.