10:10

Види, види, десет сати, а?

Петак, божеметесачувај, као да су задушнице. Rain coming, дојављује ми информатор у доњем десном углу екрана. Не бринем, у стану сам, имам шта да радим и за кога (за себе).

Јуче је било много и преко главе, а данас има простора да се прочисти прозор и да се попише оно вредно, да би викенд био продуктивност за пример. Сад морам стварно, сад морам озбиљно.

Слушам Димитрија Димитријевића код Додоне у гостима.

Ових дана ме је Агеласт бодрио у јутарњим вежбама, чекању и вожњи. Прво са Срећком Хорватом неколико дана у дијалогу, након чега сам из милановачке библиотеке узео Против политичке коректности (опет). Подсетио сам се његове посвете на књизи, за Милановчанке и Милановчане у борби против политичке коректности.

Добра је прича, али нећу купити његову нову књигу у Лагуни. Треба наћи оригинал, оно што је писао на енглеском, јер тако се проширује вокабулар и учи се тематика. Apokalipsa, mon amour.

А друга епизода је о школовању и новим облицима едукације. У подкасту је тек на крају поменута игра као медиј, али само као контраст у односу на архаичан и пасиван начин учења преко табле и креде. Нису игре само због тога, варате се едукатори. Бићете захвални када се Собакаисти пробију.

Емисија из области гејминга коју сам послушао и од које нисам разумео више од 20% стигла ми је на мејл, као препорука, па ајде, што да не, то је процес учења. Нашао сам свеску за лекције, имам где да уписујем нова знања, али из овог покушаја ништа нисам извукао.

Играм једну нову мини игрицу, али нисам ни близу задовољан понуђеним. Ако сте играли Арчеро, не морате да играте ову, јер је потпуно копирана, уз додатак мултиплејера и супер пуњења за пуцање. Дошао сам до игре преко мини текста на SGA сајту.

Е, а јесте ли видели да је Путин честитао руском тиму за победу на е-турниру у DOTA2? Што да не, и ја бих пружио руку да моји сународници донесу кући 18 (осамнаест) милиона долара.

 • Ако неко буде ишао за Пазову, нека сврати на ову локацију и нека се захвали неименованом раднику пумпе која још увек није пуштена у рад.

https://goo.gl/maps/8u1Z4qZ1mqUDwc6s8

 • На Ко-Фи страници ме ките, стављају ми новац за огрлицу и мазе ме по глави. Добар пас, добар пас, кажу. Неки се брину, хладно је, а други мисле да ја не разликујем донацију од плате.

Порука уз донацију открива да човек не зна када је сезона крпеља.

12:25

 • Ne znam što i dalje čuvam ovu izjavu ljubavi, ali iskoristiću ova četiri minuta pred početak časa da još jednom podelim Languricu.

Kakva faca, kakva emocija, kakav susram.

 • Podržali smo 2 domaće društvene igre, mada sam podjednako sumnjičav za obe. Ne znam da li zaslužuju donacije, pogotovo Final Challenge sa upotrebnom reči cringe. Već sam jednom kupio domaću igru (Overtime, Dažbog studija) i ta investicija se nije isplatila. Ovaj put verujem da će Vojvodina biti korisna, ali za ovu drugu ne znam – videćemo.

Da su napisali susram, pa da vidimo. Ovako odaju utisak jako nezrele prezentacije.

https://www.kickstarter.com/projects/finalchallenge/final-challenge

ali kako da sudim, kad sam poslao motivaciono pismo koje počinje sa poštovani boss-ovi.

19:54

Radno vreme na kraju, ali vikend počinje u subotu, u 18:00.

Sad ide Teša Tešanović u salonu Klinike.

A čišćenje prozora se nastavlja, jer ko bi slušao jebenog Tešu Tešanovića šta ima da kaže, a da nije pokajnička isposvest na temu kako se oseća što je dozvolio toliko zagađenje medijskog prostora.

Šta sve neću doživeti?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Last modified: October 24, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.