14:24

Danas sam objavio sve ono što je stajalo u fioci. Desetak tekstova koje sam držao na leru, pustio sam ih u brzinu i objavio.

I već je bolje.

Nešto sam uradio, zar ne?

Iako od toga nemam neke koristi, makar će čitaoci (da, mislim na tebe), dobiti informaciju da sam i dalje prisutan. Prisutan sam uvek, virim iz prikajka, samo čekam svoj trenutak kada ću da istrčim pred masu i da viknem – Gledajte me!

A sada?

Sada sledi najbolji deo dana. Stvaranje.

Mislio sam na spavanje, pardon.

Ustao sam previše rano za vreme u koje sam legao sinoć. Ionako me posle ručka čeka dremka, kao penzionera. Kao nekog teču.

No, posle toga, ide igra.

Danas ispisujem nove priče i završavam video snimke za kanal. Moram poslati mejl članovima fan kluba. To je najvažniji zadatak danas.

17:43

Kako je dobro kad napišem šta mi je najvažniji zadatak za danas, a onda uradim nešto sasvim drugo. Pročitao sam Kadareov roman “Palata Snova” u izdanju Svjetlosti iz Sarajeva.

Na trenutke mi je bio dosadan, ali čitav roman i kako je realizovan je prilično dobar. Mislim da sam pročitao ono što je bilo dostupno od njegovih knjiga u milanovačkoj biblioteci, tako da ću se prebaciti na nekog drugog albanskog pisca. Nije da imam neki veliki izbor, ali nastavljam sa čitanjem albanskih autora dok ne pročitam ono što je ponuđeno na polici sa obeležjem “Albanska književnost”.

Hoću li sada montirati video za fan klub? Da, zaista bih mogao time da se bavim. Sutra je ponedeljak, 24. avgust, nakon kojeg ću otići na kraći odmor od 3 dana. Bilo bi dobro da u ponedeljak imam neke stvari završene.

21:43

Ništa od gorenavedenog nisam uradio. Ništa.

[…]


Ne šaljem uvek direktne poruke čitaocima, ali kada ih šaljem – koristim mejling listu na koju bi trebalo da se upišeš.

BACI KOSKU DA SE IGRAMO!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: August 23, 2020

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.