8:27

Sreda najbolji dan, ako mene pitate.

Nije loš ni četvrtak, ali sredu posebno volim, jer je između onoga što me tera i onoga čemu se nadam. Kao, za vikend je sve potaman, a početkom nedelje je najteže, makar zbog broja časova. Danas je već laganije, iako je broj isti kao i juče, ali osećam se bolje.

Plus, sreda će postati dan za strimovanje. Idemo lajv, prijatelji!

Nakon što završim prvi blok časova, idem u Impuls Centar na konsultacije za buduće strimovanje, a mislim da ću probati i Instagram lajv, kad sam već u kancelariji, jelte.

Sinoć nisam bio baš najbolji sobakaista kojeg poznajete, proveo sam nekoliko sati u dremki i padanju niz beskonačni zid Redita. Mislim da me je stigao umor, istrošio sam se, ali umesto da se deprimiram zbog toga, sasvim solidno sam se održao na površini, u mnogome zahvaljujući časovima i motivaciji koju imam od nedelje.

Danas ću udariti temelje za buduće podvige. Prvo sa strimovanjem, a onda i sa turnejom koju priželjkujem već odavno. Hoću da prevrnem Srbiju sa svih strana, da zavirim gde šta ima i da saznam o svakom mestu ono najbolje i najzanimljivije. Imam plan, a o tome ću više sledeći put, jer ove nedelje tema je pijac.

Stoga, ponoviću ovu fotografiju od sinoć sa još nekoliko objašnjenja:

Evo mladog Igrodršca u njegovoj 28-oj godini. Na platou lokalnog buvljaka na Palmi de Majorci. Iza njega je mapa sa biblijskim lokalitetima Starog zaveta. Na stolu su globus i držač za cigarete, nalik na onaj koji se pojavljuje u seriji Mad Man. Taj artefakt je naknadno fotografisan, a fotografija poslata na adresu člana Internacionalnog fan kluba litero-igre Sobakaisti sa brojem 0001. Sa desne strane je maleno pojačalo za električnu gitaru, a ispred je mikrofon za perkusije.

Dan je sunčan i nezaboravan. Igrodržac je siguran da ovaj podvig ne bi bio ni upola tako zanimljiv da nije bilo njegovog višegodišnjeg iskustva sa pijacama. Na ovoj fotografiji, on je kralj buvljaka. I ništa ga ne brine.


Želite li mejl od Sobakaista? Upišite se na listu adresata:

Bacite kosku na Ko-Fi stranici, jer psi su uvek gladni i ne znaju kada je dosta.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: February 24, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.