12:02

Данашњи дан је добар дан, јер данас смо подигли Астора Лајку и његов бенд Лајка на Месецу на нови ниво:

Лепо је окачити нешто своје за промену.

Захваљујући издавачкој кући Čto Slyšimo, Лајка је онлајн за све слушаоце на свету, а понајважније од свега је чињеница да коначно могу да поделим своју музику на ТикТоку (иако немам профил).

Чињеница = факт.

Najave:

Желим да обавестим све фанове да ћемо ускро укинути Ко-Фи страницу. Хвала свима који су нас чашћавали (гледам у тебе 000007), али доста је било да добијам подршку и помоћ ни за шта.

Време је да се уради нешто конкретно, а то конкретно ће бити објављено на нову литеро-годину: 22. јануара, 2023. године. То је рок. До тад имам форе да уобличим ово све у нешто што може да се конзумира од стране играча/читалаца. Радим на WorldAnvil платформи, од нуле, учим и кујем. Кад нешто искујем, поделићу са најближима.

Objave

Мада мрзим друштвене мреже у њиховој бити, ипак ћемо их користити once again.

Once again, на Фејсбуку, Инстаграму, Твитеру, Саундклауду, Јутјубу и Редиту ћемо делити објаве о догађајима, као и објаве о објавама.

Новина ће бити Бендкемп страница за подкасте и аудио формате, као и нови Дискорд канал где ћемо сарађивати и директно комуницирати са саиграчима, фановима и посматрачима. За сада, ово је само најава, те спада у горњи параграф, али како се тиче објава, оставићу га у параграфу објава.

Хвала, и поздрав брате!

Događaji:

Данас поподне ћу завирити на Unreal Day у Дорћол Плацу. Идем првенствено због приче о игри Scorn, али заинтересован сам за цео шоукејс.

Календар је тесан, потребно је свратити у родину зарад допуне снаге и емотивног пртљага, а онда се вратити овде и орати, орати, орати.

Neka bude, kako treba da bude.

16:18

Ko je najbolji lik u ovoj sobi? Definitivno – ja sam najbolji lik u ovoj sobi i đuskam ponajbolje uz ovu pesmu:

Kakav predivan dan za biti retardiran.

Ako ste sumnjali u poznavanje srpskog, reći ću vam da ste na C# nivou ukoliko vam je poznata ova reč: Čvabalo.


Imamo mejling listu, ali ne šaljemo mejlove, no nikad se ne zna.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: October 27, 2022

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.