16:48

ništa što bih napisao ne može da pomogne u konkretnoj situaciji. no, duboko verujem, žene će nas spasiti.

to iskustvo mi je nepoznato, ali mi je znan strah. zato, uprkos njemu, ipak pišem, a i delim linkove:

Хокус-Покус

Заиста би ми ваљао јебени меџик, јер то би материјализовало све моје замисли, а не ово мучно окопавање баште и чекање да израсте плод какав си замислио, али суха је земља (тако је сува), снага само што није пресахла, само је жеља велика, похлепна, хоће све и убеђена је да је могуће, да може да се оствари.

да сам овај лик за клавијатуром, ја бих лако. али нисам – обичан сам човек за писаћом машином са 402GB слободног простора (колико је то текстова?), и ово је најбоље што могу у овом тренутку. добро није најбоље, засигурно не највише што могу да урадим, али је и даље прилично солидно. загревам се, по 10 склекова сваки дан, 20 трбушњака, па ћемо повећати, мало појачамо серије, све дуже и дуже у тексту, све боље и паметније реализовање потенцијала.

лако бих и ја да сам Никола Тесла, њему је било тешко, али мени да сам као он би било лако, јер у Америци ме нико не зна, а велика је сцена за играње, тамо бих се прославио, имао бих своју сезону од 12 епизода по 25 минута, и после тога бих се мирно повукао, наводно заувек, а заправо повезан са наставком приче преко извора и игродржаца постављених на кључне локације. гледао бих са стране где води прича, без бојазни од резултата, са страхом да ће бити како очекујем. ову песму никада до сада нисам чуо, али нема другог гесла – Никола Тесла Тесла.

Награда Милан Младеновић

додељена Дини Јашари за песму Дома. Фина ствар, сакам да је послушам једном уживо.

[insert text #DinaJashari #AndreaKane #MilanMladenovic]

Da smanjimo teniziju, pustimo Lord of the Rings temu.

Елем.

сарађујем на нечему са неком уметницом са Филипина која има 4 шпанска имена у свом. Јебени Шпанци, докле су добацили мачем и језиком. Но, то није важно за ову причу, већ оно што је уметница урадила. Поделићу овде, јер знам да је број читалаца толико мали да скоро да не постоји статистичка вероватноћа да ће изненађење покварити процурела информација, leak кроз који је прошао ГТА 6.

Ништа. Супер је, као ова песма у додатку:

кака песмица!

фора је што јој је рођендан и што хоћу да јој поклоним овај портрет. мислим да ће јој то бити лепо изненађење. видећемо. али овако изгледа бити заљубљен и одлучан у томе да овај мултиплејер буде дуговечан.

blowing koshava
everyone’s like WTF
it is like nothing’s happening right now

iskraja – ink and water

Одлично сам. Стварно. Хвала на питању, али баш сам добар, иако је све ужасно како јесте.

Save the Date / утефтери

Game Awards 2022 održaće se 8. decembra u Los Anđelesu.

[…]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: September 29, 2022

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.