19:43

Црвени бројеви дигиталног сата на контролној табли Премиа таксија показали су 19:44. Игродржац, у тексас јакни наложеној прерађевином животињског порекла, кретао се брзином од 35 километара по часу. Пишући ове реченице, претицао је бициклисте нанизане у колајни која се протезала од Новог Сада до Црног мора.

Рекла је: Свиђају ми се твоје панталоне. Купио сам их на пијаци, од тета Милеве. Она је моја шема за најновије колекције из Новог Пазара, Панчева и Ариља. Признајем, панталоне ми фанстастично стоје и чувам их, па због тога претучем пса сваки пут када од радости пропне предње шапе на моје колено под њима. Није ми жао, ц.

Питао је: колико си свесака потрошио до сада? Десетак. Он се чудио, а ја сам мислио на сваштаре, које чувам и архивирам на највишој полици, обележене на главној страни годином коришћења, а некада и насловом, као сваштара са ознаком “Мајорка”. Наравно, ту су и дневници, углавном несинхронизовани са календаром одштампаним унутар роковника које сам користио за ове интимне записе. Они су од посебне вредности и, осим насилничких испада моје мајке која их је читала без моје дозволе, неће бити доступни публици док не прође барем 30 година од њиховог настанка. Дакле, кажем му, мој први дневник ћеш читати тек за 15 година.

22:29

Jeste li nekada kampovali ispred Skupštine?

E, čik pogodi.

Polažem velike nade u nedelju. Danas nisam baš briljirao, ali nedelja, kako i ime kaže, stvorena je za nedela. Sutra u tabake slažem eksploziv, posipam barut po ulici i dižem sve na server.

Tek sad igram igricu. Tek sad imam u ruci ono što mi je potrebno.

Uzimam u ruke džojistik. Od danas – on je moja talija. Uz njega ide mnogo priča, a neke ću možda ispričati, ako me pitaju ili ako mi bude do priče.

April će biti uzbudljiv.


Biće mejlova ko kiše.

Kerovi će rasti još više.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: April 3, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.