8:36

Упркос топлини кревета – на радном задатку.

Понедељак! Има ли бољег дана у недељи? Поготово први понедељак у две хиљаде двадесет првој! Будем ударник.

Након часова, следе објаве и дељења.

Данашњи дан као задатак.

13:40

Odličan start.

Posle dva zabavna časa, posvetio sam se konzoli, nakon čega sam namirio i Kanea.

Tekst o njegovoj plejlisti za 2020-tu godinu možete da pročitate ovde. Svakoga dana biće dopunjen jednom novom pričom; ukupno njih 12, za 12 meseci 2020-te godine.

Naravno, ako ste član Internacionalnog fan kluba litero-igre Sobakaisti, nećete morati da čekate 12 dana na ceo tekst, jer ćete ga u sredu imati u svom poštanskom sandučetu.

Takođe, ako ste član gorepomenutog fan kluba, imaćete mogućnost i da poslušate razgovor za Bookvaliste na temu muzike i književnosti. Za vas izvan fan kluba, evo sličice koja vredi više od hiljadu reči, ali ni upola kao hiljadu reči.

Zlatko, Miloš i S.

Možete da zaključite koliko nam je bilo zabavno. Nismo se videli dugo. Isrekno sam se uželeo ovih nasmejanih lica. Za mene su dinamični razgovori, kakve možete da vodite samo sa ljubiteljima književnosti, izvor najjednostavnije radosti. Ništa lakše nego diskutovati sa ovakvim ljudima.

Javiću vam kada video bude na njihovom kanalu, a do tada, samo za članove fan kluba, biće na privatnom linku koji ćete dobiti u sanduče.

A sada, kratak predah, pa još jedan čas, pa ostatak dana. Još uvek ne uspevam da se ne ograničavam predstojećim časovima, pa je najbolje kada mogu sve da završim ujutru. Sutra neće biti tako, pa je vreme da vežbam. Satnica je samo smernica, ne ograničenje.

U narednih pola sata – crtanje.

16:00

Današnji zadatak je sistem objavljivanja i reklamiranja onoga što uradim.

U te svrhe, evo me u Facebook Business Suite. Brt, ne podnosim ove platforme, ali jesu napravile sve što nam je potrebno da se osećamo kao da to što radimo ima neki doseg i uticaj.

Ovo je statistika sa kojom počinjem 4. januara 2021. godine.

Hajde da vidimo dokle će to da ide.

Ово је објава на Инстаграму:

Само без оптерећења, кажем себи док осећам навалу разочарања због чињенице да је прошло више од 3 минута, а имам само један лајк. еј, јесам ли се за то борио све ове године?!

22:00

Vreme je za laku noć.

Preostaje mi da napišem dnevni pohod za sutra i da se latim knjige. Knjigom do sna. Sutra će biti radno, udarnički. Radujem se utorku, iako mi je u glavi još jedan utorak, što ja ne bežim, zar sam vezan?

22:38

To e to.

Лаку ноћ свима, осим члановима бенда Валентино Бошковић.


Niste sigurno razmišljali o tome, ali baš bi bilo kul da dobijete mejl od kolektiva litero-igre Sobakaisti. Stoga se upišite u mejling listu. Ovde:

Ponedeljak je svima težak, a zamislite kako je kerovima bez kosti. Ne rasipaj, nahrani na Ko-Fi trpezi.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: January 4, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.