16:13

Добар дан свим присутним собакаистима.

Данас је уторак, а знате шта се дешава уторком? Да, у праву сте – падање концентрације, одустајање од циљева и занемаривање. Е па, данашњи уторак није као претходни, овај уторак данас, баш овај уторак на 4. јануар 2022. године је другачији утолико што смо скоро испунили целу листу задатака, а имамо још минимум 8 сати до искључења из конзоле.

Свака част, рећи ће свако ко је подигао нешто теже од оловке, док ће ови други ћутати из зависти.

Овај уторак је посебан и по томе што сам данас први пут возио бицикл у овој години. Отворио сам сезону, а пролеће није ни близу. Какав дан, рекли би они који познају лепоту механике точка, док би ови други гледали у своје ноге и корачали, неми.

У реду – шта нам је сада на задатку? Ах, па наравно, рвање са Питоном.

Али пре тога, морам само да вам се похвалим феноменалним поклоном за једну деветогодишњакињу. Равница је превела Micro Macro Crime City друштвену игру, а ја сам је купио у предпродаји по нешто јефтинијој цени. И исплатила се, јер ено, цео дан се играју, откривајући на огромној мапи детаље из различитих злочина који су задесили нацртани град. Нисам у потпуности задовољан преводом, макар оно што сам видео у првих неколико задатака, али игра је одлична за децу, мада верујем да би се и старији забавили. Једини проблем је што је број карата ограничен, након 16 задатака у понуди, прешли смо игру и остаје нам само да изнова играмо исте задатке или да игру носимо на друга места, пред другу децу. Да, на сајту постоје неки додатни задаци, али мислим да након 20-ак партија, мапа може да послужи као украс за зид. Није баш економична игра, но вреди пробе.

Е, пошто сам се похвалио, сада могу да се ухватим писања мејлова, па затим и дављења питона.

Можда ме касније опет затекнете у тексту.

[…]

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: January 4, 2022

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.