9:55

Где сте зором кад је спавати лако?

До 4 ујутру проматрам наративе који се гранају из тачке у којој сам. Сваким да кренем, наћи ћу срећу.

Ћутао сам, због урока, али сада могу да кажем: пријавио сам се за Мастер студије на ФДУ, одсек: Уметност и дизајн видео игара. Признајем, иако постоје реалне шансе да нећу бити на буџету, па да самим тим нећу ни студирати, јер ми је милије да сачувам 3000 евра којих немам. Све човек може сам да научи, па зар није тако?

Октобар је мој омиљени месец, па се тако и понашам. То што се напољу јесен круни у трошне опиљке мене ни мало не погађа. Прошао сам дане у којима прогноза времена утиче на потребу за текстом. Па и да није тако, ово време је идеално за кратке романе и дуге поеме. Нека пада, па шта – да освежи мало, да окрене на друго време, да спасе и да залије.

Док ово пишем, Кејв даје смернице како да одгурнеш небо даље, а дечији хор (није Колибри, проверено) му помаже.

Данашњи задаци нису ништа друго до тачке у путањи којом се приближавам циљу, а са њиме и коначној смрти. Заправо, чак и они кораци који воде супротно циљу, непорециво воде ка смрти, зато је боље корачати у истом правцу, дочекати крај као тренутак за прославу, сагледавање табеле и пописивање бодова.

Такав је данашњи дан. Папир на којем сам га скицирао ми стоји запет на столу. Један брзи покрет руком, још једна мала победа. Штиклирам. Процењујем. Извршавам.

Осим часова који ме лебом ране, данашњи задатак је коначни редизајн текста за Облакодер. Ако сте га читали на Ко-Фи страници, знате колико је савршен и немењљив, али уредничка се поштује као закон, те иде корекцијааа. Све то треба решити пре 19 часова како бих се с вечери обрео у игри It Takes Two, без гриже савести.

Ајде.

18:42

Evo ruke, svaka čast za današnje uspehe, sve pohvale.

Sad možeš da ideš u provod.


Ako si na mejling listi, onda si u ekipi.

Ako nas koskom hraniš, dobrom simulacijom nek ti se vrati.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: October 8, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.