11:28

Слушам Тед наступ Татјане Војтеховски. Нисам то планирао, наишао је као препоручен после два одгледана видеа Уроша Крчадинца.

Mислим да сам већ помињао Крчадинца. Он ми је ових дана омиљени лик. Нешто сам тражио по нету и наишао сам на његов наступ на ТЕД-иксу у Мокрину.

Упознао сам га већ, али то је било толико давно да сумњам да ме се сећа. Ипак, мени је тај сусрет са њим и Лазаром из Клуба путника остао као једна од најупечатљивијих успомена.

Било је то пре 5-6 година, самим тим, рекао бих да сам био клинац, иако нисам. Сресли смо се негде око СКЦ-а, ако се не варам, па смо сели у кафић Службеног гласника. Горе је био неки догађај, али су нас љубазни конобари пустили да седнемо за један сто. У жутим фотељама, пили смо пиће и ћаскали, док се ту, поред нас, дешавало омладинско окупљање неке верске заједнице. Клинци су читали једни другима радове зашто их Исус толико воли и зашто му се треба дати. Ми смо разговарали о клубу путника и ономе што желим да напишем за њих – текст о свирању на улици.

Упознали смо се, али то је било пре Собакаиста. Хоћу да се опет упознамо, овог пута са свешћу ко је он, а ко сам ја. Нисам ја више мали, а он је много већи него што сам га тада видео.

Но, ово причам јер је понедељак, а понедељком сам марљива пчела.

Да је неки други дан, па не бих се ни мрднуо из кревета. Чему то… Шта да радим с тим?

Зезам се. Увек видим циљ. Некада заборавим. Некада мислим да нисам довољно добар, али увек га видим. Циљ ми је играти се. Циљ ми је остати млад и радостан, иако је све против мене и тог циља.

Е да, честитам победу Бајдена свима који славе. Ја сам ипак мислио да ће Трамп победити, тако да у литеро-игри – Трамп је опет победио и то је довело до проблема који су се око 2024-те одразили и на просторе где је почео да се образује полис под именом Догвил.

А пре него што вам будем причао о Догвилу, најавићу да идем у Суботицу на извођење представе “Догвил” у мађарском позоришту. Тамо сам у онај тамо петак, двадесетог новембра. Ако сте у близини, одмакните се на безбедну дистанцу, јер корона опет хара светом.

После ове представе, можемо да причамо даље. До тада, седим и ћутим.

Данас само домаћи, часови, бицикл, читање, писање, простирање веша, мејлови и вежбе. Ништа спец.

11:51


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: November 9, 2020

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.