23:46

Нисам дозволио да прође поноћ.

Вратио сам се на време и сада сам пред текстом, пишем.

Уторак је био један од оних пу-непоновило се, али заправо – одличан дан у мојој каријери. Јес да нисам ни такнуо Собакаисте, али сам зато преносио Оригинални језик на будуће играче литеро-игре Собакаисти.

Било је узбудљиво – шест часова, седам сати рада, колико је то пореза?

Једна серија.

Немам времена за серије и то је одличан изговор да не стижем ни да читам. Погледам по неки клип на Тјубу или отворим недељну препоруку са ТЕД прича. И ништа. Не напредујем у игри, софтвер ми се не развија, нема апдејтова, заостајем за собом из будућности.

Али има једна серија коју желим да погледам.

Већ сам је добио на препоруку од мог пријатеља и члана Интернационалног фан клуба литеро-игре Собакаисти са бројем 0001, што би био сасвим довољан разлог да је одгледам у једном тренутку, али тај тренутак се сада наметнуо објавама и коментарима људи чије мишљење може да утиче на литеро-игру.

Ради се о серији I May Destroy You.

Његова препорука је била да личи на Атланту, а то нам је, сложићете се, нешто најјаче што смо гледали. Е, то је Вугијева препорука! Но, сада је дефинитивно на листи и наћи ће се на списку дневног похода заказаног за викенд.

Одмор је уз бинџовање серија, не?

Тражи се реч за бинџовање! Хеј, сви ви ковачи новотвореница – придружте се! Направите вашу реч.

Тражи се реч из Оригиналног језика за именицу “БИНЏОВАЊЕ” и глагол “БИНЏОВАТИ”.

Мртав или жив, што кажу.

Жив баћо – мртав капитал, што исто кажу.

Слушам албум Пластична плажа од Горилаза и оштрим се за посао. Одлагао сам. Истина је. Одлагао сам да се ухватим видео материјала, али не зато што сам лењ за монтажу, већ зато што се спутавам због производа који знам да мора да буде много једноставнији од онога што желим.

Пре свега, производ мора да буде. Мора да се догоди. мора да постоји. Један видео.

Направићу га.

Имам 3 дана. То није много, али може да буде довољно.

Довољно је и 5 сати. Само пет сати активног монтирања, доснимљавања и свирања укулелеа за пратњу. Ето. То могу да урадим.

Сутра је тестирање стримовања, четвртак је исто то, а петак је права ствар – почетак нове литеро-године у којој ћу све са списка поштовати као код по којем сам програмиран.

Амин.


Mejlovnik je u službi bolje komunikacije. Upišete se u mejlovnik da biste uživali u blagodetima kvalitetne komunikacije:

Kerovi mnogo žele, ali ne mogu gladni. Bacite im kosku na Ko-Fi stranici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: February 9, 2021

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.