14:10

Utorak, a još bolji.

Gledam kevu kako šeta Teksta duž ulice. Pedesetak metara na dole, pa onda nazad. I tako po treći put danas. Polako je treniram da trenira psa. Prebacujem pažnju na životinju, spremam teren da se izmaknem, a da ne primeti da u mojoj sobi više nisam ja, nego Tekst udara po tastaturi, pa ako bude imao dovoljno vremena, po poznatoj teoriji, može da napiše delo bolje i od Šekspirovog.

Ipak, moram da mu se posvetim barem pola sata dnevno, jer u suprotnom će ga razmaziti i zaludeti. Treba mu čvrsta ruka, neko ko pritiska lanac uz nogu, neko ko zapoveda dubokim glasom i neko ko, sve češće, podiže ruku za kaznu.

Slušam Natalee dok ovo pišem. Ekoslavija je juče pobedila sa svojim programom:

Zarad zdravlja psa i njegove sreće, obustavljam planirano upisivanje u dnevnik i hvatam se lanca. Vratiću se kad završim, ako bude bilo vremena, jer slede još 2 bloka do 10 sati, sa jednom pauzom od 5 do 6. Tada ću večerati i dopisati se ovde.

Mašem vam s prozora.

17:43

Ugovorio sam foto sešn. Prvi dogovoreni solo foto sešn samo mene kao Sobakova i Stefana Stefanovića i Kanea… Korak napred u igri.

Saznao sam da se u ovom spotu od Bjesova pojavljuje Aleksa Nedić iz grupe Vizelj u ulozi jednogodišnjeg deteta na ulici Beograda.

Sledi blok od 4 sata. Večereao sam dobro, sve pohvale za musaku sa pečurkama. Sada, stomaka punog testa, upisujem se u tekst, a nakon ovoga odjava uveče. Mislim da će večeras, ako je tako planirano, pasti jedna partija Katana na velikoj mapi.

Osećam se odlično, to je praznik.

23:40

Pišem, a to je najvažnije.


Mejlovi u inboks, samo ako si na listi:

Kerovi su živi samo ako doniraš na Ko-Fi stranici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: March 10, 2021

Comments

Mala Kitty 

Najebo si kad te uhvati Levijatan!

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.