Super je kad uhvatiš zalet, ali je problem kad se setiš da nisi poneo patike.

Podnaslov je u duhu velikih sportskih uspeha, jer publika voli sportske događaje, to su igre sa kojima se poistovećujemo, mislimo da je osvajanje svetskog prvenstva nešto što se pripisuje u naš, kolektivni uspeh, a ne igračima određene igre sa određenim tipom lopte na određenom terenu. No, dolazi i to vreme kada ćemo se ložiti na našu CS reprezentaciju, pa ćemo se kod kuće igrati pravim puškama i vežbati “bunny-hop” u dnevnoj sobi.

Kada se mnogo zaletiš, a ne stigneš tamo gde si namerio, logično je da usporiš i da se setiš gde si tako jurio. Želja mi je bila da u nedelju (8.9.2019.) objavim prvu epizodu podkasta “Radio Dogvil“, ali u tome nisam uspeo, jer sam imao genijalnu ideju da u istu tu nedelju naučim i savladam korišćenje “Cubase LE” programa, što se, nakon 5-6 sati rada, ispostavilo kao ozbiljan izazov kojem nisam vičan.

Postavka podkasta “Radio Dogvil”

Kao i u slučaju mini poraza sa prvim pokušajem vlogovanja, potrebna je mnogo bolja priprema i svest o zadatku pred kojim se nalaziš da bi ispunio olako data obećanja na scoijalnim mrežama. Ta obećanja bi me opterećivala da nema ovog dnevnika, ali ovako mogu da se opušteno pravdam, ali i da se zahvalim onima koji su primetili da nisam ispunio obećanje.

Ovim putem se izvinjavam uredniku “HellyCherry” portala koji je očekivao podkast. Hteo je da ga skine i sluša na putovanju, a moja neorganizovanost i neznanje su ga onemogućili u tome. Javno se izvinjavam, bez obećanja kada ću ispraviti grešku, ali sa datom rečju da ću to uraditi.

Za nauk budućim Igrodršcima litero-igre, evo dela njegove poruke:

Veliko hvala, Nenade!

Iako se čini da olako prelazim preko ovakvih svojih propusta, ipak me to pogađa, jer zalet koji sam uhvatio nije počeo prošle nedelje, već je nastao nakon više od tri godine bauljanja, padanja, saplitanja, odustajanja i vraćanja unazad. Sada sam u zaletu zahvaljujući ljudima koji mi pišu ovakve poruke, pa zbog toga, čak i u onim trenucima kada mislim da je igra gotova, a pred očima mi seva “GAME OVER“, teram sebe da nastavim. Žao mi je ovih propuštenih prilika, ali one nisu nepovratne, jer i ove sedmice treba ipsuniti minimalnu normu: 3 teksta, 1 video i 1 podkast.

Plus, u četvrtak, u 18h, učestvujem u razgovoru na temu gejming industrije u Srbiji, kada ću predstaviti litero-igru publici u Impuls Centru u Gornjem Milanovcu. To će mi biti prvi put da se nalazim u društvu ozbiljnih igrača kao što su SGA i Miracle Dojo, pa je to dodatna misija u ovom nedeljnom pohodu sa kojim se borim.

Više o događaju možete pronaći na: https://impulscentar.rs/

Zato nema odustajanja. Ni pomisli o tome. Za kraj, zaključak u sportsko-poslovičnom duhu:

U zdravom hardveru, još bolji softver.

Nastavite da se krećete. I šaljite pisma podrške, klevete, pretnje, želje, pozdrave i donacije.

S.


This image has an empty alt attribute; its file name is Ko-fi_Logo_RGB_grey-1024x372.png
Donirajte nam pseću hranu preko Ko-fi platforme ili na paypal.me/sobakaisti
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: September 9, 2019

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.