Molimo vas da budete strpljivi dok vršimo izmene na vašoj stvarnosti.

Dok čekam da se učita nova stvarnost, preživljavam u ovoj, praveći u litero-igri “Sobakaisti” rezervu svih mojih sećanja i iskustava. Odustao sam od pisanja knjiga, sve manje je šume da se žrtvuje za papir, sve manje je očiju da se troše na slova. Izabrao sam litero-igru kao najbolji način za pripovedanje, jer niko vas ne može ubediti u lično iskustvo ako ga i sami ne proživite, igrajući se, barem.

Dok čekamo da se stvore bolje ilustracije, poslužiće i ove.

Dok čekam da se litero-igra učita u ovu stvarnost, okupljam sve one željne akcije, sve one koji više uživaju u pokušaju, makar i neuspešnom, nego da iščekuju vest o konačnom kraju sveta. A on dolazi – ne govore to samo odrpani proroci na ulicama Njujorka, nagrđeni za krupan kadar, već i naučnici u koje smo se toliko uzdali da će u svojim laboratorijama pronaći eliksir za večni život i još dužu erekciju.

Mi smo poslednji primerci ljudske rase na ovoj planeti. Vreme je da razmišljamo šta ćemo ostaviti u nasledstvo veštačkoj inteligenciji.

Prvi trejler litero-igre Sobakaisti za kratak predah od teksta

I ja brinem šta će ostati od realnosti, ali teši me da će virtuelno sačuvati ono najbolje i najgore od nas, zato razvlačim kablove između ova dva sveta i priključujem ih jedan u drugi da napravim najveći transfer sadržaja u istoriji čovečanstva. Kada ugasimo ovaj svet kao ispušenu cigaretu i bacimo ga u ponor vasione, ono virtuelno će ostati za nama: da se ponovo proživljava, da se istražuje, da se proigrava.

Vreme je da stvorimo nove mitove za one koji će nas naslediti.

Ako želite da se ostanete sačuvani za večnost, pridružite se.

Od danas, pa do prestanka sveta, svakog ponedeljka, srede i petka dobijaćete zadatke iz litero-igre, jasne komande koje će vam omogućiti da se upišete u mit koji gradimo i pridružite nam se u njegovom stvaranju.

Prvi zadatak je da se uključite na naše kanale na socijalnim mrežama kako biste bili obavešteni o svim događanjima:

Još bolje bi bilo da se prijavite na našu mejling listu, jer nikada se ne zna kada će nam hakovati sve profile i zatvoriti nas u samicu, pa je direktna poruka putem mejla najbolji kanal komunikacje. Pošaljite nam poruku na info@sobakaisti.org kako bismo vas upisali.

Priključite se litero-igri, jer sve je manje vremena, a samo najbolji igrači će biti sačuvani za večnost.

Do sledećeg teksta.

Sobakov


Donirajte nam pseću hranu preko Ko-fi platforme ili na paypal.me/sobakaisti
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Last modified: September 5, 2019

Comments

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.